Стали відомі переможці Другого Всеукраїнського фестивалю патріотичної пісні «Музика нас з’єднала-2019».

Яскравим закінченням літа 2019 року у прифронтовому Покровську було проведення Фіналу та Гала-концерту Другого Всеукраїнського конкурсу патріотичної пісні «Музика нас з’єднала-2019» у рамках святкування Дня шахтаря, Дня міста та Дня Незалежності.
Щорічний фестиваль «Музика нас з’єднала» традиційно розпочався 24 серпня в невеличкому місті Покровськ Донецької області. На нього з’їхалися шанувальники з усієї України, які вболівали за своїх фаворитів та насолоджувалися справжнім святом української пісні.
 За словами організаторів, Всеукраїнський фестиваль патріотичної пісні «Музика нас з’єданала» — це фестиваль не про пісню, а про культуру України, її традиції, силу та єдність. Власним прикладом вони демонструють, що українська пісня може нас об’єднати не залежно від того, на якій території України ми знаходимося та які життєві погляди маємо.
У цьому році конкурс ще раз  об’єднав на одній сцені всю Україну, адже у фестивалі брали участь конкурсанти з різних куточків нашої держави: Київської, Львівської, Одеської, Харківської, Волинської і, звичайно ж, Донецької областей.
 Майстерність вокалістів оцінювало професійне журі: Владислав Багінський (голова українскої делегаціїї «Слов’янский базар», продюсер міжнародного телевізійного проекту «Покоління Junior» і «Музикальна академія Junior»; більше 7 років очолював конкурс «Євробачення» Україна, голова журі), Ірина Слєпушова (продюсер музичних та розважальних програм «UA:Суспільне»), Іво Бобул (Народний артист України) та Олена Олехнович (заступник Покроського міського голови).
 У нелегкій боротьбі серед 15 фіналістів професійне журі обрало 4 суперфіналісти, які й поділили між собою призові місця.
ІІІ місце Всеукраїнського фестивалю патріотичної пісні «Музика нас з’єднала» посів Денис Денисюк, м. Покровськ, Донецька Область.
ІІ місце Всеукраїнського фестивалю патріотичної пісні «Музика нас з’єднала» посіла Неля Цапенко, м. Київ.
І місце Всеукраїнського фестивалю патріотичної пісні «Музика нас з’єднала» посіла Андріана Боровик, м. Одеса.
Гран-прі Всеукраїнського фестивалю патріотичної пісні «Музика нас з’єднала» посів Андрій Інкін, м. Київ.
Крім того, на сцені виступали відомі артисти, такі як Іво Бобул, Катерина Бужинська, Гарік Кричевський, гурт «Султан Ураган» та хедлайнером гала-концерту стала «NK» — Настя Каменських. Вони привітали всіх українців за допомогою своїх пісень та подарували незабутні враження і емоції.
Цей фествиаль став одним великим організмом, де всі об’єдналися: і конкурсанти, і зірки,  і покровчати, і телеглядачі. Можна сказати, що вся Україна була на одній музичній хвилі, адже фестиваль транслювався одразу на трьох телеканалах у прямому ефірі: телеканал «Донбас», «Орбіта» та «Прямий». Декілька мільйонів українців насолоджувалися фестивалем разом із покровчанами та гостями міста.
Свято відбулося за підтримки Покровському міському голови — Руслана Требушкіна.
Цей захід вже стає традицією та гордістю міста, його можна вважати  наймасштабнішим патріотичним фестивалем всієї України, який з кожним роком набирає все більше обертів та набуває все більшої популярності.
Наголошуємо, що Всеукраїнський фестиваль патріотичної пісні «Музика нас з’єднала» — це  щорічний конкурс. Тому, наступного року в кінці серпня до Дня Міста, Дня Незалежності та Дня Шахтара знову пройде фінал та гала-концерт у місті Покровськ Донецької області.