Загальна інформація

Майбутнє Нації2

Церемонія нагородження талановитих дітей України «Майбутнє нації» — це захід, в рамках якого відзнаки отримує нове покоління України: діти, які зуміли підкорити не лише Україну, а і Європу своїм талантом і професіоналізмом.

Проект охоплює всі регіони України. Лауреатів програми визначають шляхом експертного оціннювання за досягненями претенденна протягом поточного року в творчості, освіті чи спорті.

Переможцям номінації вручають статуетки “Майбутнє нації” та почесні дипломи. Крім цього, спонсори проекту кожного року готують унікальні сюрпризи (подорожі, грошові нагороди, подарунки).

 

Історія

Перша церемонія нагородження “Майбутнє нації-2013” пройшла в Національному оперному театрі у Києві. Тепер це місце стало традиційним для проведення щорічної нагороди талановитих дітей. Кожного року визначається різна кількість претендентів, але за правилами конкурсу їх може бути не більше 10.

Церемонія нагородження “Майбутнє нації” щорічно збирає в одному місці кращих представників соціально-політичної та фінансово-економічної еліти, органів державної влади, високопоставлених гостей з дружніх країн, найвідоміших зірок української та зарубіжної естради, і, звичайно ж, численних журналістів українських та іноземних ЗМІ.

Вся церемонія проходить у вигляді неймовірного сучасного шоу з виступами видатних українськиї і зарубіжних вокалістів, а на сцену запрошуються відомі музиканти та хореографи. Організатори вважають, що візитною картокою привітального концерту є залучення найсучасніших, високотехнологічних звукових та світлових ефектів. Кожного року церемонія унікальна та непередбачувана, адже вона розвивається та показує новий рівень, щоб підвищувати культурний розвиток держави.

Церемонія нагородження “Майбутнє нації” залученна підтримкою з різноманітними бізнес-структурами, відомими особистостями та громадськими організаціями. Засоби масової інформації також підтримують захід, тому кожного року висвітлюють дійство на екранах телебачення, в газетах, інтернет-виданнях і журналах. За час проведення церемонії було опубліковано більше 1000 новин про дійство в різних медійних джерелах , що свідчить про прозорість та чесніть церемоніїї, про її маштабність, загальнонаціональне значення та інтерес збоку суспільства.

З кожним новим етапом розвитку проекту “Майбутнє нації” до її номінантів додаються нові славетні імена, якими може пишатися Україна – ті, що творять новітню історію в нашій державі, достойно представляють її на міжнародному рівні – це юні українці, які працюють на імідж і авторитет нашої держави та які досягли успіху в освіті, спорті та творчості протягом поточного року; це юна еліта, яку можна почесно назвати майбутнім нашої нації.

Мета церемонії “Майбутнє нації”:

  • підняти національну самоповагу українців;
  • підкреслити досягнення юних талановитих українців на міждержавному рівні;
  • формувати плеяду нових юних вокалістів;
  • демонструвати невичерпність духовного і культурного потенціалу українського народу;
  • формувати та підтримувати технології, які генерують майбутнє;
  • сприяти зміцненню зв’язків з близьким і далеким зарубіжжям.

Церемонія нагородження “Майбутнє нації” спрямована на те, щоб закликати юн суспільство України не здаватися та йти до своєї мети, вона показує, що на загальнонаціональному рівні молоді таланти завжди підтримуються, ними гордяться та їх знають. Вони стають юною елітою України.