Еліна Іващенко та Анастасія Мартинюк представлять Україну на «Слов’янському базарі»!

Вже через лічені дні відкриється Наймаштабніших Міжнародний фестиваль мистецтв «Слов’янський базар-2020». На свято пісні запрошені відомі зірки з різних куточків світу. Географія фестивалю вже охопила п’ять континентів і 75 країн світу. На вітебській землі побували десятки тисяч кращих представників слов’янської і світової культури.

У популярному конкурсі молодих виконавців естрадної пісні «Вітебськ-2020» в цьому році виступлять представники 18 країн. Україну представлятиме молода та талановита співачка, Еліна Іващенко.

Нагадаємо, що в цьому році дівчина також брала участь в Нацвідборі на Євробачення-2020. Раніше Еліна стала переможницею десятого сезону шоу «Х-фактор». Також Іващенко є володаркою Гран-прі «Чорноморських ігор» — 2018.

Сама Іващенко перемогу в національному відборі прокоментувала лаконічно:

«Вважатиму за честь гідно представити нашу Країну!»

В молодшій віковій групі Україну представлятиме одеситка, Анастасія Мартинюк.

За свою юну кар’єру талановика виконавиця вже встигла стати срібним призером «Чорноморських ігор-2019».

Нагадуємо, що через карантин і самоізоляція вплинули і на національний відбір на «Слов’янський базар» в Україні. У зв’язку з коронавірусом переможців довелося вибирати дистанційно. Відомо, що в 2020 році на конкурс від України мріяли поїхати понад 60 молодих музикантів.

Кожен з членів журі — продюсер і композитор Михайло Некрасов, продюсер Влад Багінський, продюсер розважальних програм каналу UA: Перший Ірина Слепушова, музичний продюсер Олег Яковлєв, Діджитал-маркетинг-директор каналу М1 Нонна Кондрашова — переглядав матеріали самостійно і виставляв бали. Потім всі анкети були передані в український оргкомітет з відбору на «Слов’янський базар» — 2020, де в результаті підсумувавши вивели загальний бал та оголосили переможців.