Стало відомо 15 фіналістів Всеукраїнського конкурсу патріотичної пісні «Музика нас з’єднала».

4 серпня у місті Києві закінчився півфінал першого Всеукраїнського конкурсу патріотичної пісні «Музика нас з’єднала». Участь у півфінальних відборах взяло більше 100 конкурсантів, які пройшли перший відбірковий тур та були запрошені у півфінал конкурсу. Півфінал пройшов у музикальному залі телецентру «UA:Перший».

Склад професійного журі був наступним: Влад Багінський — людина, яка робила 7 національних відборів на євробачення, робить національні відбори на «Слов’янський базар», та яка була говолою журі міжнародного конкурсу «Sun Remo Junior» і постійно являється головою журі «Покоління Junior», а також заснувала церемонію нагородження «Майбутнє нації», і на даний момент є продюсером телеканалу «Прямий»; Наталя Валевська — відома співачка, володарка «Кришталевого мікрофону» та «Золотої зірки»; Пригладь Володимир — продюсер відомого продюсерського центру «Баяни Мюзік»; Ірина Слєпушова — продюсер телеканалу «UA:Перший». Саме ці люди й обрали 15 фіналістів, які ппройшли до фінальної частини конкурсу.

Журі було дуже складно, тому що за поїздку до фіналу конкурсу прийшли боротися конкурсанти з високим рівнем підготовки, які вже мають свої винагороди та навіть визнання українців, адже вони брали участь в різних телешоу та фестивалях. Географія учасників конкурсу теж дуже широка – на півфінал з’їхалися представники Миколаївської, Івано-Франківської, Вінницької, Львівської, Чернігівської, Донецької та Київської областей України.

Фіналісти:

Назарій Федитник

23 роки

місто Трускавець, Львівська область

 

 

 

Наталя Бояр

29 років

м. Мирноград, Донецька область

 

 

 

Олександр Порядинський

20 років,

с. Гніденці, Чернігівська область

 

 

Наталя Алексахіна

37 років,

м. Покровськ, Донецька область

 

 

 

Мар’яна Бурак

19 років

м. Івано-Франківськ

 

 

 

Самойленко Вікторія

33 роки

м. Селидове, Донецька область

 

 

Ольга Ярова

24 роки

м. Миколаїв

 

 

 

Денис Денисюк

22 роки

с. Веселе, Дніпропетровська область

 

 

 

Поліна Бондар

22 роки

м. Новий Буг, Миколаївська область

 

 

 

Яковлєв Олександр

23 роки

с. Клебань, Вінницька область

 

 

 

Ангеліна Алексєєнко

15 років

м. Покровськ, Донецька область

 

 

 

Марія Березіна

17 років

м. Київ

 

 

 

Діана Королюк

22 роки

м. Івано-Франківськ

 

 

 

Степан Возняк

28 років

м. Київ

 

 

Арсен Вітрецький

21 рік

м. Івано-Франківськ

 

Нагадуємо, що фінал пройде в місті Покровськ Донецької області з 23 по 26 серпня 2018 року. Переможці, які отримають 3,2,1 місця та гран-прі — будуть нагородженні грошовими преміями.