Підсумки міжнародного дитячого пісенного телефестивалю «Покоління Junior-2018».

З 30-го жовтня по 2-ге листопада пройшов міжнародний дитячий пісенний телефестиваль «Покоління Junior-2018»

“Покоління Junior” – щорічний міжнародний телевізійний вокальний фестиваль, який хоч і достатньо молодий, але вже завоював титул наймасштабнішого та найочікуванішого фестивалю юної творчості не лише в Україні, але і у світі. Цього року фествиаль пройшов в серці Україні, в його столиці.

У цьому році до оргкомітету фестивалю була прийнята неймовірно велика кількість заявок, з яких бцло відібрано 13 для фіналу конкурсу. За словами журі, кожен фіналіст має унікальний голос, вміє подати себе на сцені, володіє харизмою, артестичністю, має жагу до перемоги та вміє показати свої найкращі сторони. Все це і допомогло кожному учаснику потрапити до фіналу фестивалю.

До складу журі конкурсу увійшли: вокальний тренер найпопулярніших музичних телепроектів в Україні, хормейстер, солістка та аранжувальник квінтету – Левченко Олена;

Продюсер спеціальних проектів на стильному радіо «Перець FM» — Аліна Александрова;

Відомий композитор, пісні якого знають не тільки в Україні, а і в усьому світі; продюсер Злати Огневич — Михайло Некрасов;

Українська співачка, володарка премії «Кришталевий мікрофон» у номінації «Народне визнання року», володарка «Золотої зірки» – Наталія Валевська.

До фіналу фестивалю потрапили конкурсанти з України, Казахстану, Росії та Ізраїлю.

Ведучими фестивалю стали: Блогер, красуня, ведуча багатьох фестивалів та конкурсів – Ніколь Кулік; учасниця популярних телепроектів, серед яких «Дитяче Євробачення», «Слов’янський базар» і багато інших; талановита дівчинка з неповторним голосом — Дарина Галицька; енергійна, харизматична і дуже талановита; її без частки сумніву можна назвати гордістю Казахстану — Дарія Смагулова.

Гран-прі міжнародного конкурсу телеконкурсу «Покоління Junior» отримала юна вихованка казахстанського продюсерського центру «ІncuBator» Каміла Юсупова, родом з Казахстану. Члени журі розповіли, що відзначили дівчинку одразу, коли тільки почули перші ноти виконнання. Вона обрала надзвичайно складну пісню не тільки вокально, але і морально, адже виконувала «Не твоя війна» (гурт «Океан Ельзи»). Дівчина  не тільки повністю впоралась вокально та показала всі особливості свого тембру, але ще й, не зважаючи на свій вік, передала повністю атмосферу та показала, що вона розуміє, про що співає.

Перше місце отримала Ніколь Мортон родом з Ізраїлю.

Друге місце отримала Ольга ГарбузюкУкраїна.

Третє місце отримала Шорена ТакаландзеУкраїна.

Справжньою несподіванкою стали виступи зіркових гостей. Підтримати конкурсантів приїхали юні зірки української естради, такі як Дарина Галицька, яка в минулому брала участь в національному відборі на «Дитяче Євробачення», а також була переможницею в «Музичної академії Джуніор».

 

Неймовірний танцювальний колектив, котрий представляв Україну на міжнародних конкурсах та вражав глядача своєю професійністю та надзвичайною складністю, «фішкою» якого є унікальні постановки, «Креатив Денс Студіо».

Також, на сцені виступали п’ять позитивних, щирих і обдарованих дівчат, які об’єдналися в унікальне вокальне сузір’я і стали відкриттям цього літа в Україні! Їх сингли розгойдують не тільки школярів, а й вчителів, розривають динаміки гаджетів і, як заїжджанна пластинка, довго тримаються в голові. Гурт «High Up Five». 

 

Фестиваль “Покоління Junior” традиційно пройшов під лозунгом “Територія творчих юних виконавців”, адже головна мета організаторів – створити свято, в якому кожен учасник хоч і на кілька днів, але зможе відчути енергію своєї особистості, шалений драйв творчого життя та зробити дні фестивалю для себе незабутніми. Конкурсанти за три дні знайшли нових друзів, отримали знання та майстер-класи професійних викладачів вокалу та хореографії, отримали колосальний досвід виступаючи на провідній сцені перед професійним журі. За словами учасників, вони вважають фестиваль самобутньою та самодостатньою подією, яку з нетерпінням чекали цілий рік.