Міла Нітіч отримала срібло на міжнародному конкурсі мистецтв «Слов’янський базар. Вітебськ-2018».

Українська співачка з Хмельницького Міла Нітіч посіла друге місце на міжнародному музичному фестивалі «Слов’янський базар» у Вітебську, Білорусь, який проводиться із 1992 року.

Дівчина зізналась, що виступ на сцені «Слов’янського базару» став для неї тріумфом.

«Слов’янський Базар», друге місце! Але чи можна порівняти це з тим, яке місце ти займеш у серцях і пам’яті глядача? Ну якщо завтра про тебе ніхто не згадає, ну навіщо тоді все це потрібно? Більшої нагороди, ніж реакція залу і журі для мене не було і бути не може, тому що саме тут, на сцені, і був момент істини! І без зайвої скромності — це був момент мого чистого Тріумфу! За цим я і їхала! Дякую кожному із вас за те, що я пережила!», — написала переможниця.

Вона зазначила, що їхала за Гран-прі, але замість цього отримала набагато більше.

«Я їхала за Гран-прі! Але отримала набагато більше!!! І відчуття того, що ти жива неможливо замінити ніяким місцем, тому що все інше — це вже формальність», — написала співачка.

Переможцем конкурсу став румунський співак Марчел Рошка. Співак із Казахстану Амре набрав таку ж кількість балів, як і Рошка, але журі присудили Гран-прі співакові з Румунії, таким чином перше місце дісталося представнику з Казахстану, а Міла Нітіч отримала друге місце.

У минулому році представник від України Влад Ситник зайняв перше місце на «Слов’янському базарі».