Музичний фестиваль «Музика нас з’єднала» поєднав жителів та гостей міста Нова Каховка.

З 29 по 31 серпня 2013 року у місті Нова Каховка на честь святкування 1025-ліття хрещення Київської Русі за ініціативи народного депутата України Михайла Опанащенка пройшов музичний фестиваль «Музика нас з’єднала». Протягом триденного марафону святкування жителів та гостей міста радували своїми виступами як вітчизняні, так і зарубіжні артисти.

Насичена щоденна програма з масою спортивних змагань, байк-шоу, конкурсів «Караоке на майдані», богатирських багатобортсв, вітрильних регат та цілою низкою інших розважальних заходів. Неймовірно велика сцена з новими світовими ефектами зустрілася з метрами української пісні й молодими популярними виконавцями.

 

Для глядачів співали Микола Гнатюк та Іван Попович, Світлана та Віталій Білоножки, Алла Кудлай, Іво Бобул і Надія Крутова-Шестак, Наталя Бучинська та Михайло Грицкан, Катя Бужинська та Ніколо, Маша Собко та брати Борисенки, Злата Оґнєвіч і Матіас, Руслана та гурт «Morandi», а також інші зірки. Гарного настрою глядачам додали виступи гумористичного дуету Володимира Данильця та Володимира Моїсеєнка.

Музичний фестиваль «Музика нас з’єднала» високо оцінив Уряд держави. Вітального листа надіслав фестивалю віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул. Він побажав учасникам та організаторам успіхів і нових досягнень. «Фестиваль «Музика нас з’єднала» – це унікальна культурно-просвітницька подія України, яка об’єднала творчість народних артистів України і сучасних зірок естради. Захід сприяє розвитку культури та духовності, а це – невід’ємна складова розвитку держави та суспільства», – йдеться у привітанні.

Море позитиву та музики дарував фестиваль жителям та гостям Нової Каховки. Кожен отримав незабутні враження та емоції, які залишаться в пам’яті на все життя.