Відбулась Шоста церемонія нагородження талановитих дітей України «Майбутнє нації».

14 грудня 2018 року в залі Національної опери України відбулась  церемонія нагородження “Майбутнє нації”.

 “Майбутнє нації” — це захід, в рамках якого було нагороджено нове покоління України: діти, які зуміли підкорити не лише Україну, а й Європу своїм талантом і професіоналізмом.

Церемонія проходила у Національній опері України.

Конкурс став традиційним, він відзначається високим рівнем організації та сприйняттям у культурно-мистецькому житті столиці.

Проект охоплює всі регіони України. Лауреатів програми визначали шляхом експертного оціннювання за досягненями претендента протягом поточного року в музиці та спорті.

Цього року визначили 10 номінантів та футбольну команду “Молодь”, які досягли успіху в спорті та музиці протягом поточного року. Вони представляли Україну на міжнародному рівні і показали високі результати.

Також в цьому році, в номінації спец-нагорода “Майбутнє Казахстану”, була відзначена Діана Еркін, яка досягла неабияких вистов та прославила Казахстан на міжнародному рівні.

Номінантів запрошували на церемонію нагородження та на сцені почесні гості вручали статуетки «Майбутнє нації».

Номінанти музики:

  • Дар’я Живолуп – володарка гран-Прі фествиалю у Греції “Paradise Holiday” у категорії вокал, а також володарка гран-прі фестивалю “Середземне море” в Ізраїлю.
  • Дует Аріна Ніконова та Віктор Шевченко – переможці “Чорноморських ігор” в категорії “Гурт”.
  • Діана Королюк – володарка гран-прі на Всеукраїнському конкурсі патріотичної пісні “Музика нас з’єднала”.
  • Дарина Красновецька – представила Україну на дитячому Євробаченні-2018 та зайняла почесне 4 місце.

Нагороджували номінантів по музиці: генеральний директор ТОВ «Академія сучасної освіти» Тетяна Курмаз, директор благодійного фонду «Діти за майбутнє» Олександр Шаповалов. Замісник міського голови міста Покровськ в Донецькій області Пригладь Володимир Вікторович та легенда світової естради – Bosson.

Номінанти спорту:

  • Назар Чепурний – чемпіон та срібний призер юнацьких Олімпійських ігор у гімнастиці.
  • Валерія Іваненко – чемпіонка юнацьких Олімпіських ігор у метанні молота та рекордсменка чемпіонату Європи.
  • Погранична Христина – срібна призерка третіх літніх Олімпіських ігор.
  • Остапенко Владислав — чемпіон Європи серед кадетів, бронзовий призер юнацьких Олімпійських ігор, доречі перший в історії спортсмен борець вільного стилю, який відібрався на юнацьких іграх.
  • Іван Тищенко – чемпіон юнацьких Олімпійських ігор у веслуванні.

Нагороджували спортивних номінантів: директор департаменту Міністерства молоді та спорту України та майстер спорту України міжнародного класу по легкій атлетиці Роман Вірастюк.

Крім цього, директор конкурсу “CREATIVITA` senza FRONTIERE” в Італії, а також організатор міжнародних “Культурних обмінів” Мікаель Рома та президент Федерації дворового футболу Ілля Ківа нагородили команду “Молодь” із Полтавської області, яка в цьому році завоювала перше місце на всеукраїнському турнірі по дворовому футболу, спеціальним сертифікатом, який дасть можливість всій команді поїхати в Італію в місто Пінето задля товариського матчу.

Блаженніший Митрополит Києва і всієї України, Предстоятель Української Православної Церкви Онуфрій своєю присутністю удостоїв особисто вручити нагороду і відзначив діяльність міжнародної громадської організації “День Хрещення Русі”. Також Блаженніший особисто привітав всіх номінантів церемонії нагородження “Майбутнє нації”.

В рамках церемонії “Майбутнє нації” спеціальною нагородою відзначили Олександра Усика, який 21 липня 2018 став першим українцем, який отримав титул абсолютного чемпіона світу.

На церемонію були запрошені: дирекція “Слов’янського базару” Білорусія, дирекція “CREATIVITA` senza FRONTIERE” Італія, а також видатні люди України: міністри, посли, вчені, журналісти, політики, видатні спортсмени, медичні працівники, працівники соціальної сфери і молоді підприємці, працівники правоохоронних органів і рятувальники.

Привітати переможців та гостей церемонії на одній сцені зібралися зірки української та світової естради: гурт “Время и Стекло”, гурт “Казка”, Alekseev, Constantine, Tayanna, Влад Ситник, Oleynik, Тarabarova, група “Один в каное”, Злата Огневич, Ivan Navi, Сергій Бабкін, світова зірка — Bosson, гість з Вірменії – Вреж Кіракосян і ще багато інших виконавців. На сцені будуть задіяні найсучасніші відео-, світло- і звукотехнологіі. Це буде справжнє свято в честь юної еліти, яку можна почесно назвати майбутнім нашої нації.