Відбулась П’ята церемонія нагородження талановитих дітей України «Майбутнє нації».

Діти – майбутнє нації, інтелектуальна еліта, гордість, честь, надія і сподівання країни. Найголовнішою інвестицією для процвітання майбутнього нашої держави є пітримка обдарованих дітей країни.

Саме тому 12 грудня у «Театрі опери та балету» відбулася П’ята – ювілейна церемонія нагородження талановитих дітей України «Майбутнє нації».

Талановита дитина, ніби яскрава зірка на небосхилі, вимагає до себе особливої уваги, тому педагогам і батькам необхідно піклуватися про неї, розвивати її, а суспільству – підтримувати та нагороджувати за досягнуті вершини, і тоді маленька зіронька перетвориться на гарну, повну сил зірку, яка буде нас радувати своїми успіхами.

Церемонія нагородження “Майбутнє нації” – це захід, в рамках якого і відбувається та необхідна підтримка успішних дітей України, які досягли вершин у своїй справі, які прославляють себе та свою державу на світовому рівні. Всі вони заслуговують визнання та пошани.

Цього року нагороди отримали діти, які досягнули немалих висот в області науки, культури та спорту. Титул “Майбутнє нації” 2017 отримали: Софія Лискун – чемпіонка Європи зі стрибків у воду серед юніорів та бронзова призерка вже дорослого чемпіонату Європи; Владислав Кузько – чемпіон світу з греко-римської боротьби серед юнаків; Андрій Джелеп – чемпіон світу та чемпіон Європи серед юнаків з вільної боротьби; Вероніка Верем’юк – чемпіонка Європи з шахів серед дівчат до 8 років та чемпіонка України серед дівчат до 10 років; Катерина Морозова – учениця «Академії Сучасної освіти А+» яка посіла 1-ше місце на EURO POP CONTEST у Берліні; Ліза Яковенко – володарка гран-прі на міжнародному конкурсі «Покоління Junior»; Нікіта Білецький – посів 1-ше місце на міжнароджному конкурсі «Покоління Junior» в молодшій категорії; Анна Комякова – представник від України на міжнародному конкурсі «Слов’янський базар-2017»; Тригуб Антон – в 11-му класі посів 1-ше місце на Всеукраїнській олімпіаді з математики: золота медаль та 7-ий абсолютний результат; Філь Юлія – на міжнародній олімпіаді з хімії здобула срібну медаль, і вона займала призові місця на олімпіаді Менделєєва та на Всеукраїнській олімпіаді; Федір Юдін – член збірної України на Romanian Master in Mathematics 2018, абсолютний переможець Української та Білоруської олімпіад юних математиків, переможець третього етапу всеукраїнської олімпіади юних фізиків. Переможців нагороджували успішні спортсмени, відомі зірки та діячі суспільства.

Талановиті діти отримали подарунки від: Датської компанії Hummel; мережі сімейних фітнес клубів «Sport Life»; магазину брендового одягу «Little House»; футбольного клубу «Шахтар» (Донецьк); «Viva Viktoria» — українського бренду дизайнерського одягу Family look, а також виробника професійної нішевої косметики. Крім цього, номінанти отримали путівку в Буковель на міжнародний конкурс «Покоління Junior», ювелірні прикраси та сертифікати від ювелірного дому «Diamant of love».

Крім переможців, на сцену було запрошено головного продюсера телеканалу «Прямий», Олексія Семенова. Він привітав всіх дітей зі святом та покликав на сцену для спеціальної додаткової нагороди Катю Ной та Максима Тихончука, які врятували 23 дитини, коли сталася пожежа в Одеському таборі. Катя та Максим отримали подарунки від Олексія та аплодесменти від глядачів. Зал аплодував стоячи, адже ці маленькі герої мають у серці величезний запас мужності, щирості та милосердя. Вони – герої нашого часу.

“Ми всі маємо розуміти, що такі діти потрібні нам. Вони – наша гордість, наше майбутнє. Звичайно, ми маємо допомогати їм реалізувати себе, адже і від нас залежить, ким вони виростуть. Ми знаємо, що від нас залежить майбутнє наших дітей, а, отже, і майбутнє всього суспільства. Вкладайте у своїх діточок маленьке зернятко, а в майбутньому воно проросте величезним деревом і віддячить вам багатим врожаєм! Ми хочемо підтримувати такі концерти та церемонії, аби знати, хто ж є гордістю нашої нації! Ці діти заслуговують на наше визнання.” – розповів Олексій Семенов.

На цьому сюрпризи на церемонії “Майбутнє нації” не закінчилися, адже на сцену було запрошено Голову Представництва Української Православної Церкви при міжнародних організаціях – Єпископа Віктора Баришівського. Він зачитав та передав продюсеру Владу Багінському послання, яке приніс майбутній еліті та всім присутнім на церемонії. Крім цього, почесним орденом він нагородив директора міжнародного конкурсу “Слов’янський базар” Олександра Сидоренка за те, що той вкладає величений внесок у світову кулькуру – своїм заходом він зміцнює та об’єднує держави, дає їм розквітати на міжнародному культурному рівні.

Також переможці та гості церемонії отримали музичні привітання від зірок естради. На сцені виступали: енергетичний гурт “The Hardkiss”, жагучий Роберто Кель Торрес, романтик Рожден Анусі, запальний Ivan NAVI, самобутній Constantine, емоційний гурт “Агонь”, красунчик Alekseev, харизматичний гурт «Emotion», душевний Влад Ситнік, фантастичний гурт “Raketa”, енергійний та позитивний гурт «Султан Ураган», красуня Мішель Андраде, винахіднилий «Kishe», відкритий Oleynik, жіночна Tayanna, неповторний Артем Півоваров та багато інших.

Діти – найголовніший скарб нашого суспільства. Від того, як ми їх виховуємо, як ми їх підтримуємо залежить не тільки їхнє майбутнє, а й майбутнє всієї країни. Майже у кожній сім’ї ростуть діти. Як ми їх виростимо, те й матимемо у майбутньому, адже діти будуватимуть міста та розвиватимуть культуру. І те, як все це робитимуть сьогоднішні діти – залежить від сім’ї, в якій вони живуть та від дорослих людей, які їх оточують. Моя думка така, що маленьку особистість варто підтримувати, надихати її, турбуватися про неї, розвивати, вказувати на правильний шлях та особистим прикладом виховувати в ній всі чесність. Ось заради цього ми підводимо щорічні підсумки та підтримуємо юну еліту України, влаштовуємо неймовірне свято в їхню честь та шануємо їх, юних героїв.” – підкреслив продюсер заходу Влад Багінський.

П’ята церемонія нагородження “Майбутнє нації” проходила у вигляді неймовірного сучасного шоу з неповторними хореографічними постановами. Цього року візитною карткою привітального концерту були найсучасніші високотехнологічні звукові та світлові ефекти.

Зазначимо, що телеглядачі зможуть побачити трансляцію церемонії «Майбутнє нації» 1-го січня на телеканалі «Прямий» .